duminică, 5 noiembrie 2023

Mesaj de condoleanțe al Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop PETRU, cu trecerea la cele veșnice a părintelui Mihail VIZITIU, cleric al bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni

În aceste momente, când Dumnezeu a hotărât să-l ia din cele trecătoare și să-l ducă în cele veșnice pe părintele Mihail VIZITIU, aducem sincerele noaste cuvinte de condoleanțe, de compasiune și îmbărbătare duhovnicească familiei îndoliate, dar și enoriașilor bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni, unde părintele Mihail a fost cleric mai mult de 10 ani.

În toți acești ani vieții sale, deși puțini la număr, doar 40, și în anii de slujire preoțească, părintele Mihail s-a dovedit a fi pentru toți creștinii ce l-au cunoscut un bun slujitor, ce le asculta oful și necazul, fiindu-le aproape prin rugăciune și sfătuire, manifestându-și prin aceasta omenia, bunătatea și cumsecădenia ce âl caracteriza.

De aceea, transmitem condoleanțe și cuvinte de îmbărbătare duhovnicească și tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit pe părintele Mihail, dar mai ales enoriașilor parohiei „Adormirea Miacii Domnului” din or. Nisporeni.

Avem neclintita încredere în Dumnezeu, „Care voiește ca toți oamenii să se mântuiască” că cel pe care l-a luat la Sine – pe noul-adormit preotul Mihail – îl va aşeza „în corturile drepților” şi-l va odihni în veşnica fericire a raiului.

Vă asigurăm totodată că îl vom purta neîntrerup şi cu dragoste, prin pomenire, în sfintele rugăciuni şi dumnezeieştile Liturghii, pe adormitul întru Domnul, preotul Mihail VIZITIU.

Dumnezeu să-l așeze cu drepții! Veșnică lui pomenire!

Cu nădejde întru Hristos, Cel înviat din morți,

† Petru,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu